2014. március 7., péntek

A rendszer leleplezése, avagy hogy sikerült egyes kicsiknek a jelöltállítás?


Nem szoktam mellébeszélni, mindenki tudja. Amikor kormányunk kitalálta, ezt a fajta választási rendszer finanszírozást,  lehetett érezni, hogy ezt a haszonlesők kifogják használni.
                                        



A Political Capital és a Transparency International Magyarország 2013. októberében figyelmeztetett, hogy jönnek a kamupártok és több milliárd Ft közpénz fog következmény nélkül elfolyni. Nem érdekelt ez a jogos felvetés senkit, de engem most nem a kicsikhez eljuttatott sok-sok százmillió sorsa izgat.
Nézzük, kik ennek a választási rendszernek, ennek a „esélybiztosító”maffiának az igazi nyertesei!

A nagyok. A parlamenti politikai pártok. Azt gondoljuk, neveket nem említve, hogy Esztergom és környékén a soha nem hallott pártok, gyűjtötték össze az aláírásokat?
Ne vicceljünk, nem is dolgoztak rajta. Egyszerűen megvették a kicsik az aláírásokat, a nagyoktól. A világhálón 4 millió Ft-nál kezdődött 500 aláírás ára.
 Kikhez jutott mesés vagyon?
A nagyokhoz, akik listáikat kiárulták strómanjaikon keresztül, egy körzetben akár többször! Esztergomban sem volt ez máshogy és megint…sehol nincs a rendőrség, ügyészség, stb., stb…
Sajnálom a becsapottakat, megvezetetteket, azokat, akik kint gyűjtik az aláírásokat a pártoknak, az őket kihasználó megélhetésiek, meg tudtuk nélkül nyerészkedtek.
Hallgat mindenki! Úgy kellene felrúgni ezt a korrupt magyar pártrendszert, ahogy van!

Esztergom, Magyarország ébresztő!

Kovács Géza
2014. március 7.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése