2017. október 30., hétfő

Esztergom következő polgármestere

Hajnalban ideje van arra gondolni, mi lesz reggel.  Esztergomban is lassan felkel a nap, bár miközben egyelőre minden romokban, a napsütést és a mindig jó időt már ránk hazudják. A nagy választáson nem sok változás várható, hiába rühelli a lakosság 60 százaléka a Fideszt, szerintem simán nyernek a kormányon lévők, mert nincs ellenzék. 
A 2018-as győzelem további gátlástalanságokat hozhat. Szerintem olyan idők jönnek, amelyben a katolikus vezetők háttérbe fognak szorulni. A totális gazdasági nyerészkedésben inkább lesz szükség Hernádira, mint Kiss-Rigóra. Erről és következményeiről írtam már:
http://mindenrolentehetek.blogspot.hu/2017/09/mi-es-ki-jon-romanek-utan.html

Valóban, ideje gondolkodni, mi jöhet Romanek után?


Meggyes és csapata melegít, ezek úgy mentek el, hogy maradtak. A Meggyes, Németh, Petróczy, Zoltai, Steindl, Bánhidy, Ivanov, Pál, Kálmán, Pócsföldi, Knapp- 11-et úgy emlegeti Esztergom, mint idősebbek az Aranycsapatot, igaz, miközben Puskásékról minden szépet és jót gondolnak, a városunkat nyomorba döntőket és ott tartókat a mai napig utálják és megvetik. 

A Fidesz arra épít, hogy a magyar feledékeny. A Fidesz taktikája ugyanaz, mint Meggyesé. Lehetne ő is és ő akar is jönni Romanek után, de tudják Kövérék, az nem jó Hernádinak sem, mert az önjelölt pajszeros kezelhetetlen. Akkor melyik férfi jön, kinek nyílik meg a számára kijelölt "szélesvászon"?
Sasvári Viktor a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság elnöke nagy esélyes, bár úgy hallottam, nem akar polgármester lenni. dr. Szerencsés Gergely szintén esélyes, az agilis képviselő talán a legtöbbet teszi a funkcióban lévők közül, bár szerintem sokat hibázik, elsősorban a kommunikációban. A titkos esélyes viszont Erős Gábor, aki a politikától talán a legtávolabb állt eddig. 2013-ban tudtam, hogy Tétényi Éva ellen nőt fognak indítani, azzal tudnak nyerni. Sajnos bejött az előre látásom, most is érzem, látom, hogy a Fidesznek a férfi, ebből a hármasból fog kikerülni! Van más elképzelés is, Zoltai Dániel nem véletlenül ül Táton Völner migráns és soros ellenes fórumán Erős mellett, ahogy az első sorban Steindl Balázs is "táti".
Ez a hajnal a helyezkedőké, önjelöltekké.  Steindl megjelenésre alkalmas, de ő benne volt a 11-ben, akik ellen lázadt még a fideszes esztergomi is. Így ő sem lesz PM. 
Esztergom következő polgármestere: férfi. Ebben biztos vagyok, de ha összefogás lesz egy listával+a helyi hülyék ( +Fidesz által indítottak) , akkor a polgármesterség valóban csak egy színpad lesz, mert a körzetekben győzhet az esztergomi 60 százalék... 

Kovács Géza
2017. október 30.
  


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése