2017. október 4., szerda

A Strabag foglyul ejtette Esztergomot

Abnormálisak az esztergomi állapotok. Nem politikai dolgokkal szeretnék foglalkozni, bár az is megérne egy misét, hogy saját frakciója miatt Romanek Etelka polgármester asszony a II. esztergomi Jeanne d’Arccá miképpen válhatna. Tétényi Éva független polgármester asszony azért lett mártírrá, mert elzárta Meggyes Tamás „mutyicsapját”. Romaneket a pártja nem indítja polgármesternek többé, így nincs veszteni valója a jelenlegi első embernek. Most kiállna, élne lehetőségeivel, törvényességért kiáltana és elzárna a „mutyicsapokat”, naggyá és igazán SZERETHETŐVÉ születne.
Ujjá! Tétényi kettővé.
Polgármester lehetne, akit nem azért szeretnének, mert fideszes, hanem mert ember, aki nem cinkos. Nem lehet közlekedni sehol Esztergomban, a Strabag mindenhol belekezdett valamibe. Az intermodális védőszárnya alatt ketyegtettnek mindent, szerintem teljesen törvénytelenül, az biztos, hogy ÁTLÁTHATATLANUL. Kicsit építkeznek a Budai lakótelepen, a Kiss János altábornagy úton, a Magvető parknál vagy a város más részein ( az összes fideszes egyéni mutatni akarja, hogy amit vállalt, megteszi), belekezdenek mindenbe, aztán, ha kell ember, gép, a csapatokat átvonják a vasúti EU mutyihoz, így félbehagynak mindent és csak az elkezdett és félbehagyott építkezések száma nő. ALIBI mutyi minden. Ez szerintem nem normális.
Nem lenne jobb nyilvános pályázatokon a helyi vállalkozókat helyzetbe hozni? Nem lehetne valamit elkezdeni és tisztességesen befejezni? Nem lehetne ésszel? Mondjuk a Kiss János altábornagyról, ha befordulunk a Baross Gáborra, igen ott a lámpáknál, a tengelytörő gödröket legalább éjjel leaszfaltozni? Nem lehetne megállni tilos táblákat kirakni az életveszélyes kereszteződésekbe? ( Lásd. Budai-Sugár út kereszteződés. Tükörről nem is beszélve.)  
Nem lehetne jól? Tudom, akik párt helyzetben vannak, azoknak nem. Mert az itt élők akarata ellenére épített intermodális a legnagyobb mutyi. A Strabag foglyul ejtette Esztergomot.
Félek, hogy csak rosszabb lesz és az esztergomi II. Jeanne d’Arc sem létezik.

Kovács Géza

2017. október 4. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése