2015. május 15., péntek

Mérget venni a fiataloknak Esztergomban is jó üzlet



B. fedélnélküli és ügyvezető igazgató. Hajléktannak hívja őt a köznyelv, sokan nem állnak vele szóba, pedig milliós üzletei vannak. Papíron. A Lőrinc utca elején tölti ideje nagy részét, de vállal mindent a több Kft. és Bt. tulajdonos. Néha több tízmilliós autócsodák állnak meg, hoznak pár aláírni és pecsételni valót, elad- vesz cégeket az utcán élő férfi, ezért kap alkalmanként pár ezer Ft-ot.
De nincs ez mindennap, így más megélhetés is borravaló kell a nehéz gazdasági helyzetben. Pályázatai nem nyertek a nemzeti dohányboltra, pedig azt is adtak be többet a nevében. Így máshogy kell ebből hasznot húzni. Most már nem csak italt vesz hétvégenként 18 év alatti fiataloknak, hanem a cigaretta nagyobb biznisz lett, mint valaha volt! Nincs lebukás veszély, senki nem foglalkozik vele, így naponta a vásárlások ideje alatt a +50, 100 Ft-okból 3-4000 Ft összejön rövid időn belül.
A kormány elképzelése ebben az ügyben is téves, mert ez nem csak esztergomi tapasztalat. Az ifjúság ugyanúgy hozzá jut a cigarettához, mint a trafikmutyi előtt!
Esztergom meg hallgat, hiszen mérget venni a fiataloknak Esztergomban is jó üzlet.
Mindenkinek!

Kovács Géza
2015. május 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése