2015. május 18., hétfő

A bűnszervezet egyelőre fórumozik, de az igazságszolgáltatás elkerülhetetlen lesz!



Felbátorodtak a bűnözők, mert az Esztergomi Járási Ügyészség és a nyomozást folytató Esztergomi Rendőrkapitányság  téves következtetésre jutott, elutasította Romanek Etelka feljelentését az Esztergomi Kegyeleti Kft. ügyében. Május 14-én erről adott hírt a média, a koporsó tolvajok, ahogy amikor 3 méter mélyből 4-en felhozták a koporsót, ismét utasításra cselekedtek. Most gép elé ültek –személyem ellen elsősorban- mocskolódni, azt hiszik, megúszták. Pedig nem!
Olyan fordulat várható ez ügyben, amit talán rajtam kívül előre kevesen látnak. A jogállam alapja az igazságszolgáltatás. A tévesen felállított feltételezett bűncselekmény a jelenlegi elutasítás indoka. Az Esztergomi Ügyészség és Esztergomi Rendőrkapitányság végre komoly nyomozásba kezd és nem a jogi csűrcsavarokat dob közhírré, akkor példátlanul  aljas indokból, bűnszervezetben elkövetett milliós nagyságrendű csalás ügyében kezd vagy folytat tovább nyomozást! Ez nem évült el és egy darabig nem is fog. A társadalmi felháborodás akkora ez ügyben, hogy nem úszhatják meg az alja maffiózók.
„Megnyugtatom” a bűnözőket! A bűnszövetkezetben elkövetett bűncselekmény sorozatuk téves minősítése a szabadlábon lévőségük oka! Egyelőre. A Parlamentben, Esztergom Város Önkormányzatában és MI is magunk eszközeivel mindent megteszünk, hogy megérdemelt sorsukra jussanak!
Börtönbe!                                       
Kovács Géza
2015. május 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése