2014. április 10., csütörtök

Egy másik bolygóról jött ember





Néha úgy érzem, egy másik bolygóról csöppentem bele ebbe a „földi jóba” és mivel nem idetartozhatok, nem értem az embereket (?), szavukat, tettüket.
Mielőtt elmebetegnek tartanának azok, akik eddig is, vagy a sok ezer tényleg kezelésre szoruló eszement,  „valahonnanjöttufó” csoportjába sorolnának, a tükörbe kellene nézni alaposan. Tudom, nem csak a kilövetési parancsért könyörögnek egyesek velem kapcsolatban, de ha kijelentem, hogy lehet tényleg másik bolygóról jöttem, sokan fel akarnának boncolni és felhasználni titkos hadi illetve kormány kísérletekre.
Ilyen egy másik bolygóról jött ember sorsa, aki nem érti, miképpen hülyülhet meg a magyar 4 évente, mikor vallási háborút kreál például az országgyűlési választásokból. Vérrel mázolja az arcát és lemegy kutyába, minél ocsmányabb legyen pofája, talán dögkútból táplálkozik a tv távirányító segítségével. Ettől aztán meg is kergül! Ilyenkor ellenség lesz a szomszéd, a barát, de még a családtag is. Mintha az életük múlna azon a voksoláson, ahol már a választási rendszer és a jelöltállítás is korrupt, aljas, szemfényvesztő!
Ma már kiderült, hogy a nagyok, így a Fidesz, az MSZP strómanjai, stb., stb., eladták ajánlási íveiket a kicsiknek, hogy azok, el tudjanak indulni a választásokon. Így tudtak sokan országos listát állítani. Az árak milliós nagyságúak voltak, de azokat, akik kitalálták ezt a fajta választási szisztémát, nem véletlenül jutalmazták a kicsiket búsás támogatással, hiszen a minél több induló a hatalom fennmaradásért porszem a gépezetbe és a milliók vissza jutottak hozzájuk. Ez a körforgás tartja életben a rendszert, jól tudták ezt a választási törvényt megalkotók.

Idegen bolygónkra sok információ futott be, a szálak messzire vezetnek, de ebből a választást alapokban megkérdőjelezendő bűncselekményből, nem lesz ügy. Mert ennek a földi rendszernek nincsen független bűnüldözése és igazságszolgáltatása.
Ezért a nagypofájú „földönkívülieket” üldözik, komoly veszélyben vagyunk.

Megkeresem a Kárpát-medencei 51-es körzetet, hátha találok induló járatot a Sirius felé. Itt az igazság következmény nélküli és értelmezhetetlen.

Kovács Géza
2014. április 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése