2019. június 27., csütörtök

Mi a baj velük?

Sokszor kérdezik tőlem, hogy a 10 frakcióban dolgozó fideszes esztergomi képviselővel mi a bajom? 
Őszintén szoktam elmondani, hogy hasonlítani sem lehet őket a 2010-2014 közötti elődeikhez, de maga Erős Gábor frakcióvezető mondta:  „Elég volt. 2018-at írunk, négy éve vagyunk hivatalban, érdemben semmi olyat nem tudunk felmutatni, amire azt tudom mondani, hogy látványos lenne és elfogadható.”
Polkorrekt leszek, hisz elmondta utólag Erős Gábor, hogy félreértették, ez kiragadott mondat és azért ő úgy gondolja, hogy 4 év alatt ők sokkal többet tettek, mint az előző 12 évben történt. 
Elfogadom ezt a magyarázatot, de pont ez a bajunk nekünk esztergomiaknak. Ez nagyon kevés. Nyitott szemmel végig megyünk a városunkban, nem látjuk és érezzük, hogy a Fidesz gondos gazdája lenne Esztergomnak és ne feledjük: nem 4, nem 12, hanem 20 éve vezetik városunkat!
A városházi egymás közti széthúzást ugyanúgy érezzük, mint a semmibe vételünket. Minket nem kérdeznek semmiről, a véleményünk nem számít, sokszor a körzetünkben nem élő testületben helyet foglaló fideszes "képviselő" ránk erőlteti a frakciója vagy egyéni akaratát, amit társaival egyeztet. 
Nekem ez a legnagyobb bajom.
Teljesítmény elégtelen, választópolgári érdekképviselet nulla. 
...
Nagyon röviden, egyszerűsítve, ennyi. 

Kovács Géza
2019. Június 27.

2 megjegyzés:

  1. Pontos leirása Esztergom sorsának ha mi esztegomiak nem teszünk városunkért,akkor meg is érdemeljük sorsunkat.Aki tenni akart valamit is azt elüldözték és a lakósság hagyta,most ehetjük,amit "főztünk"

    VálaszTörlés