2016. január 13., szerda

Ki a bűnöző?

Az autó ami elütött
Május 24-én elütöttek autóval. Cserben hagytak. A kötelező segítség nyújtást elmulasztották, a tettes kipattant az autóból és beszaladt egy házba. A látleletek alapján 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtem, fejem koppant a szélvédőn, porcleválás a könyökömben, bal lábam sérült. 
Az ismeretlen elkövetőt szerettük volna visszatartani, megkérdezni, hogy képzeli ezt a vadnyugati ralit, amit állítólag rendszeresen elkövet? 
Ingatlanba menekült (nem az övé), és ő hívta ki a rendőrséget. Barátommal együtt a rendőrség minket állított elő törvénytelenül, indokolatlan erőszakkal, nem érdekelte őket az előzmény. / Szerencse, hogy passzív ellenállásomat nem vették hivatalos személy elleni engedetlenségnek./  A vád, hogy csúnyán beszélve fenyegetőztünk, meg állítólag megrángattuk őket. / Garázdaság... Anyátok!-sic/
Sajnos nem követtük el! De ezt majd bizonyításra kerül, ennek ellenére minket bilincseltek meg, erőszakkal előállítottak, V. és népes, hátrányos helyzetű családját mikrobuszoztatták.  V. F. tagadja, hogy ő autót vezetett május 24-én. Nem szokott, legalábbis ezt mondja.


   V. F. aki soha nem vezet
 A pitiáner bűnözőnek nincs is jogosítványa, a rendőrség, ügyészség benyalná, ha nem bizonyítanánk. Az erőszakos bűncselekményt már elkövető egyelőre szabadlábon, mi meg küzdünk oroszlánként, hogy az igazság teret nyerjen!
Ez Magyarország 2016-ban. Vicc.

Folyt. köv.

Kovács Géza
2016. Január 13. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése